Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 dentes de alho
- 70 g linguiça calabresa, cortada em rodelas finas
- 70 g bacon, em cubos de aprox. 1 cm x 1 cm
- 100 g cebola, cortada em rodelas finas
- 30 g óleo de girassol
-
600
g feijão preto cozido, com o caldo
nebo 600 g feijão carioca cozido, com o caldo - 30 g farinha de mandioca crua
- 5 ramos de salsinha fresca somente as folhas, picadas
- 5 talos de cebolinha, picados
- 1 ovo cozido, cortado em rodelas
- Nutriční hodnoty
- na 1 porção
- Kalorie
- 2236 kJ / 535 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 35 g
- Tuk
- 39 g
- Nasycený tuk
- 13 g
- Vláknina
- 17 g
- Sodík
- 279 mg
Alternativní recepty
Salpicão de frango com maçã
3u. 10min
Cuscuz de carne seca
Žádné hodnocení
Curau de milho verde
30 min
Bolo de mandioca com coco
1 Std. 15 Min
Estrogonofe de carne com batatas
1 Std. 20 Min
Creme de milho verde
25 min
Polenta
40 min
Farofa
30 min
Fatias húngaras
1 Std. 50 Min
Pastel de carne
3h 15 min
Vitamina de goiaba
10 Min
Bolo de milho cremoso
45 min