Crème pâtissière (vaniljesauce)

Crème pâtissière (vaniljesauce)

Žádné hodnocení
Příprava 5min.
Celkový 15min.
750 g

Suroviny

  • mælk
    500 g
  • sukker
    70 g
  • hvedemel
    60 g
  • æg
    2
  • æggeblommer
    2
  • vaniljepasta
    1 spsk

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 750 g

Sodík 372.1 mg
Protein 43.2 g
Kalorie 4594.7 kJ / 1094 kcal
Tuk 37.8 g
Vláknina 2.2 g
Nasycený tuk 16.8 g
Sacharidy 150.4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše