Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Barbecue Sauce
- 3 garlic cloves
- 20 g rapeseed oil
- 250 g tomato passata
- 120 g water
- 90 g white wine vinegar
- 70 g raw cane sugar
- 70 g mustard
- 30 g Worcestershire sauce
- 1 - 1 ½ tsp chilli powder
- 2 tsp smoked paprika
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 tsp salt
Pork ribs
- 700 g pork spare rib, cut in pieces (3 cm x 10 cm, see tip)
- 15 g fresh root ginger, cut in round slices (2 mm)
- 400 g water
- 600 g potatoes, cut in pieces (3 cm)
- ½ tsp salt
- rapeseed oil, for frying
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 4148 kJ / 991 kcal
- Protein
- 42 g
- Sacharidy
- 32 g
- Tuk
- 76 g
- Nasycený tuk
- 20 g
- Vláknina
- 6 g
- Sodík
- 1591 mg
Alternativní recepty
Sweet and Sour Pork Ribs
40 Min
Jenny Blake's Sri Lankan spatchcock chicken
4h 15min
Beef and Beer Pie
1 Std. 40 Min
Meatballs in Tomato Sauce with Potato Purée
45 Min
Hong Kong Style Roasted Pork Belly
9h 15min
Char Siu Marinade
10min
Roast Pork with Crackling, Vegetables and Cider Sauce
2h 20 min
Pizza Diavola
1 Std. 30 Min
Garlic Turkey Stew
45 Min
Smoky Pork and Beans
3h
Beef in Stout
1 Std. 40 Min
Roast Potatoes with Rosemary and Garlic
1 Std. 10 Min