Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1400 g di polpa di anguria, senza semi (1000 g di succo di anguria)
- 125 g di zucchero
- 6 fiori edibili (di gelsomino)
- 90 g di amido di mais (maizena)
- 100 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 827.5 kJ / 197.8 kcal
- Protein
- 1.6 g
- Sacharidy
- 40.7 g
- Tuk
- 4.2 g
- Nasycený tuk
- 2.5 g
- Vláknina
- 1.4 g
- Sodík
- 6.8 mg
Alternativní recepty
Sfincione favarese
3h
Caponata di pesce spada e melanzane
1 godz. 30 min
Granita di gelsi
15 min
Granita al limone
15 min
Frutta Martorana
27 godz. 30 min
Biancomangiare alle mandorle e miele d'acacia (di Francesca Romana Barberini)
2 godz. 30 min
Granita al pistacchio
6 godz. 30 min
Panelle
1h 25min
Granita di fichi e mandorle
15 min
Pesto alla trapanese
20min
Granita di mandorle
10 min
Granita di mandorle ('a muzzunata)
10 min