Gelo di anguria
TM6 TM5 TM31

Gelo di anguria

3.6 (46 hodnocení)

Suroviny

  • 1400 g di polpa di anguria, senza semi (1000 g di succo di anguria)
  • 125 g di zucchero
  • 6 fiori edibili (di gelsomino)
  • 90 g di amido di mais (maizena)
  • 100 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi

Nutriční hodnoty
na 1 porzione
Kalorie
827.5 kJ / 197.8 kcal
Protein
1.6 g
Sacharidy
40.7 g
Tuk
4.2 g
Nasycený tuk
2.5 g
Vláknina
1.4 g
Sodík
6.8 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty