Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta frolla
- 100 g di zucchero
- 200 g di burro molto freddo a pezzi
- 370 g di farina tipo 00
- 1 uovo (da 60 g)
- 1 pizzico di sale
Crema
- 1 limone
- 180 g di zucchero
- 450 g di latte intero
- 250 g di panna (min. 30% di grassi)
- 6 tuorli
- 40 g di amido di mais (maizena)
- 8 g di gelatina in fogli, ammollati in acqua fredda per 10 minuti e strizzati
Terminare la preparazione
- 50 g di zucchero di canna
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 3205 kJ / 766 kcal
- Protein
- 11.2 g
- Sacharidy
- 87.5 g
- Tuk
- 41.2 g
- Vláknina
- 1.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Torta Sacher bianca
2h 15 min
Torta al cioccolato bianco e crema al whisky
9h
Cremoso al caffè
5h 30min
Budino al cocco brasiliano
1j 30 menit
Tarte Tropezienne
3h 30min
Torta alle 3 mousse
5h 30min
Cheesecake ricotta e pere
4h 35min
Torta bavarese ai tre cioccolati di Luca Montersino
3h 30min
Mousse cioccolato bianco e lamponi
30 min
Cheesecake al cocco
4j 30 menit
Cheesecake all'arancia
5h 40min
Cheesecake al cioccolato bianco
9 Std. 30 Min