Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta frolla
- 100 g di zucchero
- 200 g di burro molto freddo a pezzi
- 370 g di farina tipo 00
- 1 uovo (da 60 g)
- 1 pizzico di sale
Crema
- 1 limone
- 180 g di zucchero
- 450 g di latte intero
- 250 g di panna (min. 30% di grassi)
- 6 tuorli
- 40 g di amido di mais (maizena)
- 8 g di gelatina in fogli, ammollati in acqua fredda per 10 minuti e strizzati
Terminare la preparazione
- 50 g di zucchero di canna
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 3205 kJ / 766 kcal
- Protein
- 11.2 g
- Sacharidy
- 87.5 g
- Tuk
- 41.2 g
- Vláknina
- 1.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crema catalana (di Luca Montersino)
25 min
Panna cotta alle mandorle
6 Std. 30 Min
Crema inglese
15min
Torta semifreddo all’ananas (senza lattosio)
4 Std. 40 Min
Budino di cocco
4ωρ. 15 λεπτ.
Crema catalana al cioccolato
50min
Torta cappuccino
2h
Cotton cheesecake
2h 45min
Lemon meringue pie
3h
Torta magica
4h
Crema chantilly
35min
Torta cremosa al limone
2 godz. 30 min