Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g di erbe aromatiche fresche miste, le foglioline lavate ed asciugate (rosmarino, timo, origano...)
- 70 g di strutto
- 180 g di acqua
-
20
g di lievito di birra fresco
nebo 2 cucchiaini di lievito di birra disidratato (8 g) - 500 g di farina di forza (manitoba) + q.b.
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 1 - 2 cucchiai di olio extravergine di oliva + q.b.
- 100 g di Fontina a pezzi (3-4 cm)
- 15 - 20 di pomodori ciliegino a fette o in quarti
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzioni
- Kalorie
- 1937 kJ / 463 kcal
- Protein
- 14.9 g
- Sacharidy
- 66.7 g
- Tuk
- 17 g
- Vláknina
- 4.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Corona di pan di pizza
4h
Focaccia con patate e rosmarino
2 godz. 35 min
Focaccine fantasia
2u. 5min
Pizzette al formaggio di capra
1h 35min
Pizzette integrali (di Luca Montersino)
4 Std. 15 Min
Pan coniglio
5h 5min
Panini al latte
4h 50min
Panzerotti gustosi ai peperoni
1h 50 min.
Focaccia all'olio extravergine di oliva
4 godz. 55 min
Treccia di grano duro alla salvia
5h
Pizzette marinare
1h 35min
Piadina romagnola farcita
55min