Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g di farina di cereali + q.b.
-
25
g di lievito di birra fresco
nebo 2 ½ cucchiaini di lievito di birra disidratato - 330 g acqua
- 60 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 cucchiaino di sale
- 2 rametti di rosmarino, gli aghi lavati ed asciugati
- 1 cucchiaino di sale grosso
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1192 kJ / 285 kcal
- Protein
- 7.3 g
- Sacharidy
- 42.6 g
- Tuk
- 10.7 g
- Vláknina
- 2.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Focaccine al farro ripiene (senza lievito)
40min
Focaccia alla farina di farro
2 godz. 30 min
Pagnotta di farro e semi di zucca
3h 40 min
Pane di segale
3h 20 min
Focaccia integrale ai fiocchi di latte e zucchine
2 Std. 10 Min
Focaccia al farro farcita
3h 45 min
Focaccia integrale con i pomodorini (vegan)
4 godz.
Crackers multicereali
3h
Pane ai cereali con i semi
3h 10min
Pizza alle tre farine
1 Std. 55 Min
Focaccia pugliese
1h 10min
Pizza alla farina di farro
2 Std. 10 Min