Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 albumi
- 4 - 6 gocce di succo di limone, spremuto fresco
- 350 g di acqua minerale
- 1 cucchiaio di aceto
- 20 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 cucchiaino di zucchero
- 40 g di lievito di birra fresco
- 450 g di farina senza glutine per pasta e pizza + q.b.
- 50 g di farina di grano saraceno, consentita da prontuario
- 1 cucchiaino di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 511 kJ / 122 kcal
- Protein
- 3.98 g
- Sacharidy
- 22.82 g
- Tuk
- 1.67 g
- Vláknina
- 1.27 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pane senza glutine
2h 45min
Torta margherita (senza glutine)
50 min
Pane in cassetta (senza glutine)
13h 45 min
Pasta per pane veloce (senza glutine)
1h 40 min
Mini baguette alla birra (senza glutine)
14 Std.
Pane arabo (senza glutine)
1h 35min
Pizza Dolomiti (senza glutine)
2óra 55p
Pane alle 4 farine (senza glutine)
2 godz. 40 min
Piadina (senza glutine)
1h 20 min
Focaccia al rosmarino (senza glutine)
2h 50 min
Pizza "come in pizzeria" (senza glutine)
2óra 55p
Pasta per pizza (senza glutine)
2 godz. 10 min