
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g Wasser etwas mehr zum Besprühen
-
20
g frische Germ zerbröselt
nebo 7 g Trockengerm z. B. von Dr. Oetker - 600 g Weizenmehl, glatt Type W700, etwas mehr zum Bemehlen
- 2 TL Salz
- 250 g Buttermilch
- 1 TL Brotgewürz (siehe Tipp) (volitelně)
-
Rapsöl
nebo Kokosöl zum Einfetten
- Nutriční hodnoty
- na 1 Scheibe
- Kalorie
- 111.8 kcal / 467.3 kJ
- Protein
- 3.8 g
- Tuk
- 0.7 g
- Sacharidy
- 22.3 g
- Vláknina
- 1.5 g
- Nasycený tuk
- 0.1 g
- Sodík
- 125.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Toastbrot
3hod.
Türkisches Fladenbrot
1hod. 50min
Weißbrot
1hod. 50min
Einfaches Mischbrot
3hod. 40min
Langsemmerl mit Mohn und Sesam (Übernachtgare)
14hod.
Handsemmerl
10hod. 55min
Brötchensonne
2hod.
Gewürz-Zwillinge
16hod. 30min
Das Powerbrot
4hod. 20min
Weißbrot
15hod.
Pitabrote
2hod.
Lesachtaler Hausbrot
30hod. 30min