Weizenbrot Betty

Weizenbrot Betty

4.7 153 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 4hod. 35min.
20 Scheiben

Suroviny

  • Wasser etwas mehr zum Besprühen
    120 g
  • frische Germ zerbröselt
    20 g
    7 g Trockengerm, z. B. von Dr. Oetker
  • Weizenmehl, glatt Type W700, etwas mehr zum Bemehlen
    600 g
  • Salz
    2 TL
  • Buttermilch
    250 g
  • Brotgewürz (volitelně) (siehe Tipp)
    1 TL
  • Rapsöl
    Kokosöl, zum Einfetten

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 Scheibe

Sodík 125.3 mg
Protein 3.8 g
Kalorie 467.3 kJ / 111.8 kcal
Tuk 0.7 g
Vláknina 1.5 g
Nasycený tuk 0.1 g
Sacharidy 22.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...