Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g badem
- 100 g fındık
- 75 g Hindistan cevizi yağı
- 120 g keçiboynuzu özü
- 100 g su
- ¼ tk kurutulmuş zencefil tozu (volitelně)
- ¼ tk tarçın, damak tadına göre
- 500 g yulaf ezmesi
- Nutriční hodnoty
- na 1 porsiyon
- Kalorie
- 1108.5 kJ / 264.9 kcal
- Protein
- 6.1 g
- Sacharidy
- 26.7 g
- Tuk
- 14.5 g
- Vláknina
- 5.1 g
- Sodík
- 8.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pufidik Glütensiz Ekmek
1 Std. 15 Min
Tart Hamuru
10min
Yulaflı Kurabiye Kavanozu
40 Min
Focaccia
2h 45min
Fırında Fas Usulü Balık Tajin ve Hurmalı Kuskus
1 Std. 15 Min
Badem Ezmesi
15 Min
Ananas Carpaccio ve Pembe Sorbe
Žádné hodnocení
Vegan Peynir Sosu
50 Min
Vegan Çedar Peyniri
3h 10min
Rokalı Pesto
10min
Tahinli Bademli Kurabiye
25min
Hurmalı Yulaflı Muhallebi
3sa 25 dk