Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 125 g tam buğday unu
- 25 g badem, kabukları soyulmuş
- 885 g su
- ¾ tk instant kuru hamur mayası
- zeytinyağı, Varomayı yağlamak için
- Nutriční hodnoty
- na 1 porsiyon
- Kalorie
- 476 kJ / 114 kcal
- Protein
- 4.8 g
- Sacharidy
- 16 g
- Tuk
- 3.3 g
- Vláknina
- 3.8 g
Alternativní recepty
Ay Çekirdekli Tam Buğday Ekmeği
5ωρ.
Tahin
10min
Karabuğday ve Siyez Buğdaylı Ekmek Topları
2h 30min
Karabuğdaylı Ekmek
2h 30min
Armut ve Nar ile Buharda Pancar Püresi
1 Std. 5 Min
Ceviz ve Havuçlu Ekmek
2 Std.
Glütensiz Ekmek
1h 45min
Kalamarlı Börülce Yahnisi
Žádné hodnocení
Patates ve Kefirli Ekmek
1h 50min
Yer Fıstıklı Bar
1 Std. 30 Min
Zeytinyağlı Ekmek
2h 10min
Badem Sütü
6h 10min