Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g di farina manitoba + q.b.
- 270 g di acqua
- 1 cucchiaino di zucchero
- 10 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 - 2 pizzichi di sale + q.b.
- 300 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 7 - 9 foglie di basilico fresco
- 1 - 2 pizzichi di sale
- 200 g di mozzarella per pizza a dadini
- 100 g di cipolla rossa a dadini (1-2 mm)
- 100 g di zucchina a dadini (1 cm)
- 100 g di peperone giallo, pulito e a dadini (1 cm)
- 100 g di carota, pelata e a dadini (1 cm)
- 100 g di pomodori ciliegino a metà
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 2832 kJ / 676 kcal
- Protein
- 25 g
- Sacharidy
- 97 g
- Tuk
- 19 g
- Nasycený tuk
- 8 g
- Vláknina
- 8.3 g
- Sodík
- 659 mg
Alternativní recepty
Pizza vegetariana veloce
50 Min
Pizza Gourmet con mozzarella di bufala e composta di pere e zenzero
5 Std.
Pizza quattro stagioni
1h 30min
Torta salata con bucce di patate
2 Std. 30 Min
Pizza bianca alla rucola
1 Std. 35 Min
Torta salata pasquale
2 Std.
Pizza al salmone
1 Std. 15 Min
Pizza alla romana
1 Std. 40 Min
Pizza Gourmet con ‘Nduja, tonno e composta di cipolle
4h 30min
Pizza New York style
3 Std. 50 Min
Pizza diavola
1h 45min
Pizza margherita (per 1 persona)
1h 30min