Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g di latte intero
- 400 g di mascarpone
- 1 bustina di fermenti per yogurt in polvere
- 250 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 8 biscotti savoiardi
- cacao amaro in polvere q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 vasetto
- Kalorie
- 1263.6 kJ / 302 kcal
- Protein
- 5.8 g
- Sacharidy
- 10.4 g
- Tuk
- 26.7 g
- Nasycený tuk
- 12.8 g
- Vláknina
- 0.1 g
- Sodík
- 218.8 mg
Alternativní recepty
Filetto di manzo con contorno di melanzane sottovuoto
2h 30 min
Ricotta (TM6)
16h 30min
Biscotti al burro, albicocca e caffè
3 Std.
Vitello sottovuoto con patate e mele croccanti
5 Std. 10 Min
Manzo alla birra
3h 20 min
Medaglioni di vitello sottovuoto
2h
Scarpinasc
9 Std. 30 Min
Manzo sottovuoto con patate rosse e salsa bernese di (Lorenzo Biagiarelli)
1h 10 min
Yogurt ai frutti di bosco (con fermenti per yogurt)
10h 30min
Yogurt alla stracciatella
14h 20min
Yogurt naturale (con fermenti per yogurt)
12u. 15min
Yogurt al caffè (con fermenti per yogurt)
12u. 15min