Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g di latte intero
- 400 g di mascarpone
- 1 bustina di fermenti per yogurt in polvere
- 250 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 8 biscotti savoiardi
- cacao amaro in polvere q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 vasetto
- Kalorie
- 1263.6 kJ / 302 kcal
- Protein
- 5.8 g
- Sacharidy
- 10.4 g
- Tuk
- 26.7 g
- Nasycený tuk
- 12.8 g
- Vláknina
- 0.1 g
- Sodík
- 218.8 mg
Alternativní recepty
Yogurt alla stracciatella
14 Std. 20 Min
Yogurt al caffè (con fermenti per yogurt)
12sa 15 dk
Zabaione al liquore d'arancia
15 Min
Yogurt ai frutti di bosco (con fermenti per yogurt)
10u. 30min
Yogurt
12h
Dolce al latte
5 Std.
Tiramisù al caramello
4h 50min
Crema ai frutti rossi (TM6)
20 Min
Crema di mele e cioccolato (TM6)
25 min.
Crema yogurt, mascarpone e limone (TM6)
10 min
Yogurt naturale (con fermenti per yogurt)
12sa 15 dk
Yogurt greco (con fermenti per yogurt)
18 Std. 20 Min