Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Jasne ciasto
- 150 g mleka
- 30 g cukru
- 25 g masła, plus dodatkowa ilość do natłuszczenia miski
- 10 g drożdży świeżych, pokruszonych
- 250 g mąki chlebowej
- 1 - 2 szczypty soli
Ciemne ciasto
- 175 g mleka
- 30 g cukru
- 25 g masła
- 10 g drożdży świeżych, pokruszonych
- 245 g mąki chlebowej
- 10 g kakao
- 1 - 2 szczypty soli
Formowanie jeżyków
- mąka chlebowa, do oprószenia blatu
- 100 g mlecznej czekolady, pokrojonej na 16 kawałków
-
16
rodzynek
nebo 16 orzeszków piniowych -
4
migdały, ze skórką, grubo posiekane
(volitelně)
nebo 4 orzechy pekan, grubo posiekane (volitelně) - 1 jajko
- 1 łyżka wody
- Nutriční hodnoty
- na 1 sztukę
- Kalorie
- 391 kJ / 93 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 16 g
- Tuk
- 2 g
- Vláknina
- 0.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Amerykańskie pączki "donuts"
2 godz. 45 min
Kakaowe bułeczki gotowane na parze (Mantou)
3h
Ciasteczka czekoladowo-miętowe
1h 50 min
Bentō śniadaniowe
40 Min
Unicorn Latte
20 min
Drożdżowy koszyczek wielkanocny
2h 10 min
Ciasteczka twarogowe zajączki
1 Std. 10 Min
Domowe lizaki
40 Min
Dwukolorowe ciasteczka serca
2 Std. 25 Min
Brioszki prosiaczki
2 Std.
Precle
1 Std.
Drożdżówki-serca z dżemem
2h 10 min