Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g de mantequilla sin sal, para engrasar
- 8 huevos grandes a temperatura ambiente, separados
- agua, hirviendo para baño maría
- 360 g de queso crema a temperatura ambiente, en trozos
- 100 g de mantequilla sin sal a temperatura ambiente, en trozos
- 100 g de leche entera
- 2 ¼ cdita de jugo de limón amarillo
- ¼ cdita de sal
- 90 g de harina para hot cakes
- 30 g de fécula de maíz
- 230 g de azúcar
- ½ cdita cremor tártaro
- azúcar glass, la necesaria para decorar
- Nutriční hodnoty
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 1473 kJ / 351 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 32 g
- Tuk
- 22 g
- Nasycený tuk
- 13 g
- Vláknina
- 0 g
- Sodík
- 318 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crema pastelera
10 min
Churros de la esquina
40min
Lasaña boloñesa TM6
2h 30 min
Macarrones con merengue suizo
1h 10min
Corona de chocolates
1h 30min
Dulces de caramelo TM6
2h
Pastel de chocolate con avellanas
2u. 40min
Betún de chocolate
10 min
Betún de mantequilla básico
10 min
Betún de queso crema
5 min
Galletas de mantequilla y chocolate TM6
1h
Betún de vainilla
5 min