Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g de crema para batir (30-40% grasa)
Caramelo
- 250 g de azúcar refinada
- 70 g de agua
- 5 g de jugo de limón, recién exprimido
- 30 g de mantequilla, en cubo
- 1000 g de agua, para limpiar
- 5 g de vinagre
Crema de caramelo y mantequilla
- 250 g de mantequilla, a temperatura ambiente
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 210 kJ / 50 kcal
- Protein
- 0 g
- Sacharidy
- 3 g
- Tuk
- 5 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Vláknina
- 0 g
- Sodík
- 2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Betún de queso crema
5 Min
Macarrones con merengue suizo
1 Std. 10 Min
Pastel floral
2h
Macarrones con merengue francés
1 Std. 30 Min
Pastel de fresas con chocolate
1 Std. 30 Min
Galletas con chispas de chocolate
1 Std.
Betún de mantequilla básico
10 Min
Betún de queso crema
5 Min
Pastel triple chocolate en capas
2 Std. 30 Min
Crema batida rápida
5 Min
Hot cakes soufflé (Japoneses)
40min
Crema batida insuperable
30min