Oruga de chocolate
TM6 TM5 TM31

Oruga de chocolate

3.6 (5 hodnocení)

Suroviny

Masa de pastel

  • 70 g de harina
  • ½ cdita de polvo para hornear
  • 120 g de azúcar
  • 3 huevos

Gancahe de chocolate

  • 100 g de chocolate amargo (70% cacao), en trozos o chispas
  • 80 g de crema para batir (30-40% grasa)

Montaje

  • 200 g de chocolate con leche, en trozos o chispas
  • 1 - 2 cda de granillo de chocolate
  • 1 - 2 cda de chochitos de colores
  • 2 paleta de caramelo

Nutriční hodnoty
na 1 pieza
Kalorie
1616.1 kJ / 386.3 kcal
Protein
6 g
Sacharidy
50.5 g
Tuk
18.1 g
Nasycený tuk
10.5 g
Vláknina
2.5 g
Sodík
72.6 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty