Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa de pastel
- 70 g de harina
- ½ cdita de polvo para hornear
- 120 g de azúcar
- 3 huevos
Gancahe de chocolate
- 100 g de chocolate amargo (70% cacao), en trozos o chispas
- 80 g de crema para batir (30-40% grasa)
Montaje
- 200 g de chocolate con leche, en trozos o chispas
- 1 - 2 cda de granillo de chocolate
- 1 - 2 cda de chochitos de colores
- 2 paleta de caramelo
- Nutriční hodnoty
- na 1 pieza
- Kalorie
- 1616.1 kJ / 386.3 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 50.5 g
- Tuk
- 18.1 g
- Nasycený tuk
- 10.5 g
- Vláknina
- 2.5 g
- Sodík
- 72.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rollo de café
2h 30 min
Guacamole
10 min
Bachour: Fondue tropical de maracuyá, chocolate y brioche
3h
Tortitas de camarón en salsa verde con arroz blanco y verduras
1h 10min
Donas de encanto
2h
Empanadas de camarón de la Viga
45min
Merengue francés
10 min
Merengue italiano
20 min
Paletas heladas de fresa
6h
Helado de vainilla
13h
Malteada de merengue de frambuesa
10 min
Donas de chocolate
50min