Oruga de chocolate

Oruga de chocolate

3.6 5 hodnocení
Příprava 55min.
Celkový 3hod. 15min.
8 porción

Suroviny

Masa de pastel
  • 70 g de harina
  • ½ cdita de polvo para hornear
  • 120 g de azúcar
  • 3 huevos
Gancahe de chocolate
  • 100 g de chocolate amargo (70% cacao) en trozos o chispas
  • 80 g de crema para batir (30-40% grasa)
Montaje
  • 200 g de chocolate con leche en trozos o chispas
  • 1 - 2 cda de granillo de chocolate
  • 1 - 2 cda de chochitos de colores
  • 2 paleta de caramelo

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 pieza

Sodík 72.6 mg
Protein 6 g
Kalorie 1616.1 kJ / 386.3 kcal
Tuk 18.1 g
Vláknina 2.5 g
Nasycený tuk 10.5 g
Sacharidy 50.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...