Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pizzateig
- 170 g Hartweizengrieß
- 170 g Mehl
- 200 g Wasser
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 20 g Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 1 ¼ TL Salz
- 1 Prise Zucker
Belag
- 250 g Mozzarella (2 Kugeln), geviertelt
- 15 Blätter Basilikum
- 1 Dose geschälte Tomate (400 g)
- ¾ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- ½ TL Zucker
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2270 kJ / 542 kcal
- Protein
- 22 g
- Sacharidy
- 65 g
- Tuk
- 21 g
- Vláknina
- 5.7 g
Alternativní recepty
4-Käse-Pizza
3 Std. 50 Min
Pizza Frescolina
1h 40 min
Mini-Pizzen alla Marinara
2 Std. 10 Min
Pizza Margherita
1 godz. 45 min
Pizza bianco mit Pesto und Mozzarella
1h 20 min
Mini-Pizzen mit Kräutern
1 Std. 35 Min
Paprika-Pizza
1h 55min
Flammkuchen, klassisch
1h
Pfannkuchen am Spieß
1h 15min
Pizza alla marinara (auf Seefahrerart)
1 Std. 35 Min
Pizza Margherita mit Bier
2 Std. 10 Min
Pizza für 2 Bleche mit Grundsauce und Käse als Belag
1h 40 min