Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- natives Olivenöl zum Einfetten und Beträufeln
- 3 Stängel Oregano, abgezupft
- 3 Stängel Rosmarin, abgezupft
- 3 Stängel Thymian, abgezupft
- 70 g Schweineschmalz
- 180 g Wasser, lauwarm
-
½
Würfel Hefe (20 g)
nebo 1 Pck. Trockenhefe - 500 g Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 geh. TL Salz und etwas mehr zum Würzen
-
100
g Fontinakäse, in Stücken (3-4 cm)
nebo 100 g Gruyère Käse, in Stücken (3-4 cm) - 15 - 20 Cherry-Tomaten, halbiert
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 969 kJ / 232 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 33 g
- Tuk
- 9 g
- Vláknina
- 2.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pizzaschnecken mit Salsiccia
1h 20 min
Pizza Margherita
1h 35 min
Pizza Margherita
1h 45 min
Trofie
1 godz.
Pizza mit Kartoffeln
1h 30 min
Käse-Knusperstangen
1 godz.
Pizza alla marinara (auf Seefahrerart)
1h 35 min
Piadizza mit grünen Oliven, Tomaten und Basilikum
1h 20 min
Pizza Frescolina
1 Std. 40 Min
Focaccia mit Käse-Oliven-Creme
2 Std. 10 Min
4-Käse-Pizza
3h 50min
Gnocchi alla romana
1 godz.