Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- natives Olivenöl zum Einfetten und Beträufeln
- 3 Stängel Oregano, abgezupft
- 3 Stängel Rosmarin, abgezupft
- 3 Stängel Thymian, abgezupft
- 70 g Schweineschmalz
- 180 g Wasser, lauwarm
-
½
Würfel Hefe (20 g)
nebo 1 Pck. Trockenhefe - 500 g Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 geh. TL Salz und etwas mehr zum Würzen
-
100
g Fontinakäse, in Stücken (3-4 cm)
nebo 100 g Gruyère Käse, in Stücken (3-4 cm) - 15 - 20 Cherry-Tomaten, halbiert
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 969 kJ / 232 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 33 g
- Tuk
- 9 g
- Vláknina
- 2.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
4-Käse-Pizza
3 Std. 50 Min
Pizzaschnecken mit Salsiccia
1h 20 min
Mini-Focacce Phantasie
2 Std. 5 Min
Pizza Margherita
1 Std. 35 Min
Pizza Margherita
1 godz. 45 min
Piadizza mit grünen Oliven, Tomaten und Basilikum
1h 20 min
Grissini mit Mohn oder Sesam
1 Std. 35 Min
Pizzarolle
1h 40 min
Fladenbrot Quattro Formaggi
40 Min
Pizza mit Gemüse und Chilikäse
1 Std. 10 Min
Knusprige Focaccia
2 Std. 10 Min
Pizza für 2 Bleche mit Grundsauce und Käse als Belag
1h 40 min