Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Massa branca
- Manteiga q.b. p/ untar
- 150 g leite
- 10 g fermento de padeiro fresco
- 30 g açúcar
- 250 g farinha tipo 65
- 1 - 2 pitadas de sal
Massa de chocolate
- 175 g leite
- 25 g manteiga
- 10 g fermento de padeiro fresco
- 30 g açúcar
- 245 g farinha tipo 65
- 10 g cacau em pó
- 1 - 2 pitada de sal
Ouriços
- Farinha tipo 65 q.b. p/ polvilhar
- 100 g chocolate de leite partido em pedaços
-
16
g passa de uva
nebo 16 g pinhão cru -
8
amêndoas esmagadas
nebo 8 nozes pecan esmagadas - 1 gema de ovo
- 1 c. sopa de água
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidade
- Kalorie
- 391 kJ / 93 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 16 g
- Tuk
- 2 g
- Vláknina
- 0.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Broa de milho e centeio com massa-mãe
18 Std.
Bolachas - chocolate, arandos e laranja
1h
Coroa de espelta
4 Std.
Biscoitos de arroz com doce de morango
40 min
Mini pizas WoW
2h
Pão saloio
1h 25min
Pasta de açúcar
10min
Madalenas de cenoura e chocolate
30 min
Naked cake
1h 30min
Cake pops de chocolate branco
24h
Muffins com creme de avelã
35min
Bolos de arroz
35min