Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 240 g iogurte natural
- 150 g água
- 2 c. chá de açúcar
- 1 c. chá de sal
-
5
g fermento de padeiro seco
nebo 20 g fermento de padeiro fresco - 200 g farinha de centeio
- 180 g farinha tipo 65
- Azeite q.b. p/ untar
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 6299 kJ / 1507 kcal
- Protein
- 39 g
- Sacharidy
- 309 g
- Tuk
- 9 g
- Vláknina
- 20 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pão de centeio e aveia
1h 30min
Pão de iogurte
1 Std. 25 Min
Pão de centeio e noz
1 Std. 25 Min
Pão com gérmen de trigo e passas
55min
Pão de azeitonas
1h 20min
Pão norueguês
55min
Pão da terra
1h 35min
Cacetinhos de centeio
1h 30min
Pãezinhos integrais com noz e muesli
40min
Pão de espelta e trigo sarraceno
1h 55 min
Pãezinhos de cereais
2h
Pão de forma integral
2h