Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 240 g iogurte natural
- 150 g água
- 2 c. chá de açúcar
- 1 c. chá de sal
-
5
g fermento de padeiro seco
nebo 20 g fermento de padeiro fresco - 200 g farinha de centeio
- 180 g farinha tipo 65
- Azeite q.b. p/ untar
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 6299 kJ / 1507 kcal
- Protein
- 39 g
- Sacharidy
- 309 g
- Tuk
- 9 g
- Vláknina
- 20 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pão de iogurte
1 Std. 25 Min
Pão de centeio e noz
1 Std. 25 Min
Pão de alfarroba
1h 35min
Pão de trigo sarraceno e centeio com sementes
2 Std.
Pãezinhos de cereais
2 Std.
Pão de forma integral
2 Std.
Pão de centeio e aveia
1 Std. 30 Min
Cacetinhos de centeio
1 Std. 30 Min
Pão norueguês
55 Min
Pão da terra
1h 35min
Pão com gérmen de trigo e passas
55 Min
Pão de espelta e trigo sarraceno
1 godz. 55 min