Tarta helada de crema de avellanas y mascarpone

Tarta helada de crema de avellanas y mascarpone

4.4 149 hodnocení
Příprava 10min
Celkový 3hod. 10min
8 raciones

Suroviny

Base de galletas
  • de galletas maría (o napolitanas, digestive, etc.)
    180 g
  • de mantequilla (a temperatura ambiente) en trozos
    75 g
Relleno
  • de avellanas tostadas
    75 g
  • de queso mascarpone
    500 g
  • de azúcar glas
    60 g
  • de crema de cacao y avellanas (p. ej. Nocilla®)
    400 g

Nutriční hodnoty na 1 ración

Kalorie 740 kcal / 3096 kJ
Protein 9.4 g
Tuk 52.6 g
Sacharidy 59.4 g
Vláknina 3.9 g
Nasycený tuk 32.3 g
Sodík 341.4 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...