Tarta helada de crema de avellanas y mascarpone

Tarta helada de crema de avellanas y mascarpone

4.4 153 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 3hod. 10min.
8 raciones

Suroviny

Base de galletas
  • 180 g de galletas maría (o napolitanas, digestive, etc.)
  • 75 g de mantequilla (a temperatura ambiente) en trozos
Relleno
  • 75 g de avellanas tostadas
  • 500 g de queso mascarpone
  • 60 g de azúcar glas
  • 400 g de crema de cacao y avellanas (p. ej. Nocilla®)

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 ración

Sodík 341.4 mg
Protein 9.4 g
Kalorie 3096 kJ / 740 kcal
Tuk 52.6 g
Vláknina 3.9 g
Nasycený tuk 32.3 g
Sacharidy 59.4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...