Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa
- 500 g de pulpa de calabaza en trozos
- 750 g de agua
- 1 pellizco de sal
- 20 g de levadura prensada fresca
- 300 g de harina de fuerza
- 1 cucharadita de azúcar
Para freír
- 300 g de aceite para freír
- 150 g de azúcar
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 276 kJ / 66 kcal
- Protein
- 0.64 g
- Sacharidy
- 6.64 g
- Tuk
- 4.1 g
- Vláknina
- 0.4 g
Alternativní recepty
Almoixàvenas
1 godz. 30 min
Mandonguilles de abadejo
1h
Toña alicantina (Comunidad Valenciana)
2 godz. 30 min
Tortas dulces y saladas
1h
Masa para cocas
1h
Monas de Pascua
2 Std. 40 Min
Torta de tomate (Comunidad Valenciana)
1h 40 min
Pastissets de Tortosa (Cataluña)
2 Std.
Gazpacho de mero
1h 10 min
Coca de mollitas
40 min
Coca de llanda
40 min
Ensaimadas individuales
9 godz.