Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Relleno
- 3 huevos duros
- 100 g de aceite de oliva virgen extra
- 2 dientes de ajo
- 250 g de cebolla en trozos
- 180 g de pimiento rojo en trozos
- 120 g de pimiento verde en trozos
-
2 - 3
tomates maduros muy rojos (400 g) en trozos
nebo 250 g de tomate triturado en conserva - ¼ de cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta negra molida
- 300 g de atún en aceite de oliva escurrido y desmenuzado
Masa de empanadillas
- 60 g de vino blanco
- 25 g de levadura prensada fresca
- 1 pellizco de azúcar
- 450 g de harina de fuerza
- 1 cucharadita de sal
- 60 g de manteca de cerdo
- 1 huevo batido para pintar la masa
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 725 kJ / 173 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 15.5 g
- Tuk
- 9.3 g
- Vláknina
- 1.3 g
Alternativní recepty
Empanadillas de pollo
1 Std. 45 Min
Empanada de lacón con grelos
2 Std.
Empanada de maíz con berberechos
1h 15min
Empanada rellena de patata, pulpo y langostinos
1h
Masa para empanada con levadura
1h 20 phút
Masa para empanadillas
1h 40min
Agujas de ternera
1h 40min
Empanadillas de vigilia
40 λεπτ.
Empanadilla XXL con pisto y atún
2h 10 min
Empanada de raxo
2 Std. 30 Min
Empanadillas de bonito y pisto
1 Std. 45 Min
Empanada de bonito
1h 20 phút