Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 6 rote Paprika (ca. 1000 g), geviertelt
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 20 g Öl
- 100 g Tomatenmark
- 800 g stückige Tomaten
- 2 TL Rosmarin, getrocknet, gehackt
- 2 TL Thymian, getrocknet
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 1 TL Zucker
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Schraubglas
- Kalorie
- 841 kJ / 200 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 19 g
- Tuk
- 8 g
- Vláknina
- 10.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rote Paprika-Sauce (Ajvar)
55 min
Zucchini-Curry-Chutney mit Aprikosen
1 godz. 30 min
Bärlauchöl
15 Min
Sylter Salattraum
2h 15min
Ketchup
45 min
Eingelegte Gurkenscheiben
2h
Dill-Essig-Gurken
336h
Mixed Pickles
336h
Peperoni-Apfel-Konfitüre
45 min
Zucchini-Ketchup
1h
Sirup für Zitronenlimonade
20 min
Paprika-Tomaten-Chutney
1h