Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g Suppengemüse, in Stücken, oder Abschnitte (z. B. Möhrenschalen, Sellerie)
- 1 Zwiebel, mit Schale, halbiert
- 50 g Pilze
- 2 Knoblauchzehen, mit Schale
- 2 Lorbeerblätter, getrocknet
- 4 Pimentkörner
- 10 Pfefferkörner, schwarz
- 2 Zweige Thymian
- 2 Zweige Rosmarin
- 1500 g Wasser
- 2 TL Salz
- Nutriční hodnoty
- na 1 Schraubglas
- Kalorie
- 392 kJ / 94 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 21 g
- Tuk
- 1 g
- Nasycený tuk
- 0.3 g
- Vláknina
- 5.3 g
- Sodík
- 1635 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gewürzmischung für Kräuterbutter
5 min
Scharfer Senf
30 Min
Petersilienöl
2h 15min
Panko - Japanisches Paniermehl
24h
Slow Cooking Gemüsefond aus Gemüseabschnitten
4hod. 15min
Eingelegte Gurkenscheiben
2h
Ingwersalzpaste
30 Min
Tomaten-Ketchup
40 Min
Gemüsefond/-suppe
50 Min
Sellerie-Salz
35 Min
Currypulver
10 Min
Butter, selbst gemacht
10 Min