sous-vide慢煮带子配藏红花奶油汁

sous-vide慢煮带子配藏红花奶油汁

5.0 2 rating
Příprava 10min.
Celkový 1hod.
4 人份

Suroviny

sous-vide慢煮带子
  • 1500 克
  • 柠檬汁
    30 克
  • 带子 冷冻的,提前解冻
    12 个
  • 1 小撮
  • 白胡椒粉
    1 小撮
藏红花酱
  • 洋葱 切块
    50 克
  • 特级初榨橄榄油
    20 克
  • 稀奶油, 含脂量最低30%
    200 克
  • 藏红花
    1 小撮
  • 1 小撮
上桌准备
  • 无盐黄油
    20 克

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 226.2 mg
Protein 9.1 g
Kalorie 1302.1 kJ / 311 kcal
Tuk 29.1 g
Vláknina 0.2 g
Nasycený tuk 15 g
Sacharidy 4.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...