Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
sous-vide慢煮鱿鱼酿
- 8 个 小鱿鱼 (每个约100克)
- 30 克 小洋葱
- 40 克 特级初榨橄榄油
- 3 小撮 盐
- 3 小撮 白胡椒粉
- 100 克 干的隔夜面包 ,掰碎
- 1 瓣 蒜头
- 15 克 新鲜欧芹 ,洗净,只取叶子
- 1 汤匙 刺山柑(capers) ,无盐的
- 30 克 去核橄榄
- 1500 克 水 (大约),确保袋子被水完全覆盖
- 30 克 柠檬汁
南瓜配菜
- 500 克 水
- 400 克 南瓜肉 ,切成1厘米丁
- 30 克 无盐黄油
- 20 克 特级初榨橄榄油
- 2 小撮 盐
- 1 小撮 白胡椒粉
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 1800.3 kJ / 430 kcal
- Protein
- 34.3 g
- Sacharidy
- 27.3 g
- Tuk
- 20.6 g
- Nasycený tuk
- 6.3 g
- Vláknina
- 1.5 g
- Sodík
- 342.7 mg