Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g di acqua
- 250 g di baccalà precedentemente ammollato, dissalato, spellato e a pezzi
- 3 spicchi di aglio
- 2 chiodi di garofano
- 1 rametto di timo fresco, le foglioline
- 100 g di cipolle a metà
- 1 peperoncino piccante rosso, fresco piccolo privato dei semi
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 uovo
- 200 g di farina tipo 00
- 1 cucchiaio di lievito istantaneo per torte salate
- 1000 g di olio di arachidi
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 729 kJ / 174 kcal
- Protein
- 18 g
- Sacharidy
- 13 g
- Tuk
- 5 g
- Vláknina
- 0.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Torta caprese di Luca Montersino
1 Std. 25 Min
Pizza di scarola
3h 30min
Baccalà fritto in pastella
1h 10min
Zuppa di pesce alla napoletana
1h 10min
A ‘ngornata
2 Std. 20 Min
Gratin di baccalà e besciamella
1h
Babà napoletano
3ωρ.
Pastella per fritti
1h
Frittelle di baccalà
12 godz. 50 min
Friselle cozze e polpo
30 Min
La nuova Sacher di Luca Montersino
3h 30min
Baked Beans
14 Std. 5 Min