Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g di acqua
- 250 g di baccalà precedentemente ammollato, dissalato, spellato e a pezzi
- 3 spicchi di aglio
- 2 chiodi di garofano
- 1 rametto di timo fresco, le foglioline
- 100 g di cipolle a metà
- 1 peperoncino piccante rosso, fresco piccolo privato dei semi
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 uovo
- 200 g di farina tipo 00
- 1 cucchiaio di lievito istantaneo per torte salate
- 1000 g di olio di arachidi
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 729 kJ / 174 kcal
- Protein
- 18 g
- Sacharidy
- 13 g
- Tuk
- 5 g
- Vláknina
- 0.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ricotta
5 Std. 30 Min
Alici ripiene al Varoma
50min
Cozze ripiene alla pugliese
1 Std. 25 Min
Dolcetti semplici mandorle e cioccolato
5h 40min
Sformato di baccalà
3 Std. 30 Min
Alici ripiene
50min
Frittelle di baccalà
12 Std. 50 Min
Antipasto di alici agli agrumi
2h 10min
Mini fishcakes di baccalà e piselli
1 Std. 15 Min
Pappardelle al ragù di agnello
1 Std.
Alici marinate all'arancia e limone con peperoni
1h 45min
Baccalà fritto in pastella
1 Std. 10 Min