Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta fresca
- 250 g di farina tipo 00
- 2 uova
Ripieno
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 700 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 300 g di patate a tocchetti
- 600 g di code di gambero fresche sgusciate e private delle interiora
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
Terminare la preparazione
- 10 foglie di basilico fresche, lavate ed asciugate, a striscioline
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di pomodori freschi a cubetti
- ½ cucchiaino di sale
- farina q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2439 kJ / 583 kcal
- Protein
- 34 g
- Sacharidy
- 72.6 g
- Tuk
- 17.4 g
- Vláknina
- 4.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Patate duchessa
1h
Calamari ripieni
1h 30min
Paccheri zucca e gamberoni
50min
Ravioli di patate e scampi allo spumante
2h 20min
Cappellacci di sfoglia al basilico con ripieno di seppie
1 godz. 5 min
Ravioli ai carciofi
1h 30min
Ravioloni neri ripieni di branzino
1h 45min
Cappellacci di zucca
1h 30min
Canestrelli al profumo di vaniglia
1h 20 min
Tortelli di zucca mantovani
2h 30 min
Bignè al cioccolato
3h
Ravioli con ripieno di pesce
1h 30min