Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta fresca
- 250 g di farina tipo 00
- 2 uova
Ripieno
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 700 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 300 g di patate a tocchetti
- 600 g di code di gambero fresche sgusciate e private delle interiora
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
Terminare la preparazione
- 10 foglie di basilico fresche, lavate ed asciugate, a striscioline
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di pomodori freschi a cubetti
- ½ cucchiaino di sale
- farina q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2439 kJ / 583 kcal
- Protein
- 34 g
- Sacharidy
- 72.6 g
- Tuk
- 17.4 g
- Vláknina
- 4.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ravioli con ripieno di pesce
1h 30min
Lasagne al profumo di mare
1h 35min
Linguine ai gamberoni
30 Min
Linguine con scampi al limone
20min
Sformatini di gamberi e verdure
35 Min
Bignè cake
4 Std.
Salsa cocktail
10 Min
Ravioloni neri ripieni di branzino
1 Std. 45 Min
Bavette con scampi all'arancia
15min
Ravioli di patate e scampi allo spumante
2 Std. 20 Min
Stelle di mare
30 Min
Bruschetta terra e mare al piccante
35 Min