Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta fresca
- 250 g di farina tipo 00
- 2 uova
Ripieno
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 700 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 300 g di patate a tocchetti
- 600 g di code di gambero fresche sgusciate e private delle interiora
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
Terminare la preparazione
- 10 foglie di basilico fresche, lavate ed asciugate, a striscioline
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di pomodori freschi a cubetti
- ½ cucchiaino di sale
- farina q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2439 kJ / 583 kcal
- Protein
- 34 g
- Sacharidy
- 72.6 g
- Tuk
- 17.4 g
- Vláknina
- 4.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ravioli con ripieno di pesce
1 godz. 30 min
Ravioli all'astice con sautè di vongole
4 godz.
Ravioloni verdi di mare
1hod. 5min
Tagliatelle fresche ai funghi porcini
1 godz.
Lasagne al profumo di mare
1h 35min
Croquembouche monoporzione
2h 40min
Bignè al ripieno di gamberetti
1 Std. 20 Min
Crema di scampi
1 godz. 30 min
Vongole e cozze alla marinara
3h
Ravioli di patate e scampi allo spumante
2 godz. 20 min
Lasagne di mare (per 2 persone)
1h 40 min
Risotto alla crema di scampi (TM5)
50min