Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g di aceto di vino bianco
- 200 g vino bianco secco
- 500 g di acqua
- 3 spicchi di aglio
- 2 foglie di alloro fresche
- 2 chiodi di garofano
- 1 cucchiaino colmo di sale
- 500 g di funghi freschi piccoli (champignon, chiodini, ecc.), puliti
- 8 grani di pepe nero
- 300 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 12498 kJ / 2987 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 0 g
- Tuk
- 323 g
- Vláknina
- 12 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Peperoni in agrodolce sottaceto
721h 40min
Carciofini sott'olio
721hod. 30min
Conserva di melanzane
1h 30min
Pesche sciroppate
721h 20min
Peperoncini farciti sott'olio
721h 20min
Pere sciroppate
721h 20min
Zucchine sott'olio
723h 15min
Melanzane sott'olio alla siciliana
3h 30min
Giardiniera sott'aceto
721h 25min
Zucchine piccanti
55min
Funghi sott'olio con peperoncini e menta
45min
Conserva di pomodoro classica
7 Std. 20 Min