Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g di aceto di vino bianco
- 200 g vino bianco secco
- 500 g di acqua
- 3 spicchi di aglio
- 2 foglie di alloro fresche
- 2 chiodi di garofano
- 1 cucchiaino colmo di sale
- 500 g di funghi freschi piccoli (champignon, chiodini, ecc.), puliti
- 8 grani di pepe nero
- 300 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 12498 kJ / 2987 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 0 g
- Tuk
- 323 g
- Vláknina
- 12 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Patè di peperoncini
30 Min
Peperoni alla pugliese
721h 10min
Melanzane sott'olio alla siciliana
3 Std. 30 Min
Composta di pomodori e capperi
1 Std.
Peperoni in agrodolce sottaceto
721h 40min
Pastella per fritti
1 Std.
Carciofini sott'olio
721hod. 30min
Pesche sciroppate
721h 20min
Zucchine sott'olio
723 godz. 15 min
Funghi sott'olio con peperoncini e menta
45min
Peperoncini farciti sott'olio
721h 20min
Conserva di pomodoro classica
7 godz. 20 min