Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g di aceto di vino bianco
- 200 g vino bianco secco
- 500 g di acqua
- 3 spicchi di aglio
- 2 foglie di alloro fresche
- 2 chiodi di garofano
- 1 cucchiaino colmo di sale
- 500 g di funghi freschi piccoli (champignon, chiodini, ecc.), puliti
- 8 grani di pepe nero
- 300 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 12498 kJ / 2987 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 0 g
- Tuk
- 323 g
- Vláknina
- 12 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Amaretti sardi
45min
Verdure miste in agrodolce
25 godz. 40 min
Liquore al mandarino
360h
Patè di peperoncini
30min
Confettura di frutta mista al vino rosso
1 Std. 10 Min
Carciofini sott'olio
721h 30min
Pomodori secchi sott'olio
721 godz.
Cipolline sott'olio
361h 10 min
Giardiniera sott'aceto
721h 25min
Conserva di pomodoro classica
7 Std. 20 Min
Zucchine sott'olio
723h 15min
Funghi sott'olio con peperoncini e menta
45min