Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 360 g de sucre
- 50 g d'eau
- 1000 g de lait entier
- 1 gousse de vanille, fendue et grattée, les graines seulement
- 8 œufs
- eau chaude, pour le plat
- 90 g de beurre mou, coupé en morceaux
- 1 pincée de sel
- 2 blancs d'œufs
- 100 g de farine
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1198 kJ / 286 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 40 g
- Tuk
- 9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Œufs au lait au caramel
55 Min
Crème catalane
4 Std. 25 Min
Petites crèmes aux œufs et au caramel
3h 45min
Crème renversée au caramel
4 godz. 50 min
Crème caramel
3hod.
Babas au rhum et fruits rouges
4hod.
Cake aux fruits confits
4 Std. 30 Min
Paris-Deauville
12hod.
Flan pâtissier aux prunes
2h 5min
Clafoutis aux abricots et aux amandes
55 Min
Crème brûlée à la badiane
4h 15min
Crème caramel et vanille
8h