Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1300 g de groseilles rouges, équeutées (env. 1500 g non équeutées)
- 550 - 700 g de sucre en poudre, à ajuster à la quantité de jus obtenu (voir "Conseil(s)")
- le jus d'un citron jaune
- 1 sachet d'agar-agar (2 g)
- Nutriční hodnoty
- na 370 g
- Kalorie
- 4117.3 kJ / 974.7 kcal
- Protein
- 5.7 g
- Sacharidy
- 211.7 g
- Tuk
- 4 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Vláknina
- 18.3 g
- Sodík
- 12.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Confiture de rhubarbe à la vanille
6hod.
Confiture de mirabelles
1h 20min
Gelée de sureau
50 Min
Confiture fraise-rhubarbe à la cardamome
24hod.
Confiture de framboises au romarin
30min
Confiture de quetsches à la cannelle
6hod.
Confiture mirabelle-gingembre
1h
Gelée de coing et pâte de fruits
72 Std.
Gelée de framboise
6hod.
Confiture de cerises
6hod.
Confiture de prunes à l'armagnac
6hod.
Gelée de fruits rouges
2h 45min