Pan exprés sin gluten

Pan exprés sin gluten

4.5 185 hodnocení
Příprava 15min
Celkový 1hod.
16 rebanadas

Suroviny

  • claras de huevo
    2
  • de zumo de limón
    4 - 6 gotas
  • de agua
    350 g
  • de vinagre
    1 cucharada
  • de aceite de oliva virgen extra (y un poco más para untar)
    20 g
  • de azúcar
    1 cucharadita
  • de levadura prensada fresca envasada en pastillas
    40 g
  • de harina panificable sin gluten
    450 g
  • de harina de trigo sarraceno casera o certificada sin gluten (y un poco más para espolvorear)
    50 g
  • de sal
    1 cucharadita

Nutriční hodnoty na 1 rebanada

Kalorie 122 kcal / 511 kJ
Protein 3.98 g
Tuk 1.67 g
Sacharidy 22.82 g
Vláknina 1.27 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...