
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 claras de huevo
- 4 - 6 gotas de zumo de limón
- 350 g de agua
- 1 cucharada de vinagre
- 20 g de aceite de oliva virgen extra (y un poco más para untar)
- 1 cucharadita de azúcar
- 40 g de levadura prensada fresca envasada en pastillas
- 450 g de harina panificable sin gluten
- 50 g de harina de trigo sarraceno casera o certificada sin gluten (y un poco más para espolvorear)
- 1 cucharadita de sal
- Nutriční hodnoty
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 122 kcal / 511 kJ
- Protein
- 3.98 g
- Tuk
- 1.67 g
- Sacharidy
- 22.82 g
- Vláknina
- 1.27 g
Alternativní recepty
Pan de molde sin gluten
14hod.
Minicakes de yogur (sin gluten)
40min
Hojaldre rápido (sin gluten)
1hod.
Roscón de Reyes sin gluten
2hod. 45min
Bizcocho genovés (sin gluten)
1hod. 10min
Crêpes sin gluten
45min
Pan de brioche sin gluten
2hod. 50min
Scones sin gluten
30min
Pizza tropical sin gluten
1hod.
Pan de huevo (sin gluten)
1hod. 40min
Pan árabe sin gluten
1hod. 30min
Pizza "de la pizzería" sin gluten
2hod. 50min