Pan exprés sin gluten

Pan exprés sin gluten

4.5 201 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 1hod.
16 rebanadas

Suroviny

  • 2 claras de huevo
  • 4 - 6 gotas de zumo de limón
  • 350 g de agua
  • 1 cucharada de vinagre
  • 20 g de aceite de oliva virgen extra (y un poco más para untar)
  • 1 cucharadita de azúcar
  • 40 g de levadura prensada fresca envasada en pastillas
  • 450 g de harina panificable sin gluten
  • 50 g de harina de trigo sarraceno casera o certificada sin gluten (y un poco más para espolvorear)
  • 1 cucharadita de sal

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 rebanada

Protein 3.98 g
Kalorie 511 kJ / 122 kcal
Tuk 1.67 g
Vláknina 1.27 g
Sacharidy 22.82 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...