Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 claras de huevo
- 4 - 6 gotas de zumo de limón
- 350 g de agua
- 1 cucharada de vinagre
- 20 g de aceite de oliva virgen extra (y un poco más para untar)
- 1 cucharadita de azúcar
- 40 g de levadura prensada fresca envasada en pastillas
- 450 g de harina panificable sin gluten
- 50 g de harina de trigo sarraceno casera o certificada sin gluten (y un poco más para espolvorear)
- 1 cucharadita de sal
- Nutriční hodnoty
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 511 kJ / 122 kcal
- Protein
- 3.98 g
- Sacharidy
- 22.82 g
- Tuk
- 1.67 g
- Vláknina
- 1.27 g
Alternativní recepty
Pan de molde sin gluten
14 Std.
Pan de brioche sin gluten
2h 50 min
Scones sin gluten
30 min
Piadinas sin gluten
45 Min
Bizcocho genovés (sin gluten)
1h 10 min
Lasaña sin gluten
2 Std.
Hojaldre rápido (sin gluten)
1h
Pizza con masa de harina de arroz (sin gluten)
1h 20 min
Pan de huevo (sin gluten)
1h 40 min
Crêpes sin gluten
45 Min
Pizza "de la pizzería" sin gluten
2h 50 min
Pan de mijo, arroz y sarraceno (sin gluten)
8h