Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa madre de trigo
- 100 g de agua
- 20 g de pie de masa de trigo
- 100 g de harina de fuerza
Masa principal
- 270 g de agua
- 1 trozo de levadura prensada fresca del tamaño de un guisante (1 g)
- 450 g de harina de fuerza
- 2 cucharaditas de sal (10 g)
- 1 cucharadita de aceite
- Nutriční hodnoty
- na 1 Receta completa
- Kalorie
- 8673 kJ / 2073 kcal
- Protein
- 67.7 g
- Sacharidy
- 407.5 g
- Tuk
- 14.3 g
- Nasycený tuk
- 1.4 g
- Vláknina
- 15 g
- Sodík
- 4783.3 mg
Alternativní recepty
Pan de trigo con masa madre
15h
Pan de molde con masa madre
16 godz. 45 min
Hogaza de centeno y espelta con suero de leche
17 godz.
Pan payés con masa madre
16 Std.
Pan retorcido con masa madre
16 Std.
Mini baguettes rústicas
16 godz. 30 min
Pan de yogur (larga fermentación)
16 Std. 10 Min
Pan Venecia
17 godz. 10 min
Baguettes parisiennes
15h 30min
Chapata con masa madre
17 godz.
Masa madre de manzana y trigo
48hod. 20min
Masa madre de centeno
96h 20min