Pan gallego con masa madre

Pan gallego con masa madre

4.9 52 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 15hod. 30min.
1 unidad

Suroviny

Masa madre de trigo
  • 100 g de agua
  • 20 g de pie de masa de trigo
  • 100 g de harina de fuerza
Masa principal
  • 270 g de agua
  • 1 trozo de levadura prensada fresca del tamaño de un guisante (1 g)
  • 450 g de harina de fuerza
  • 2 cucharaditas de sal (10 g)
  • 1 cucharadita de aceite

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 unidad

Sodík 4783.3 mg
Protein 67.7 g
Kalorie 8673 kJ / 2073 kcal
Tuk 14.3 g
Vláknina 15 g
Nasycený tuk 1.4 g
Sacharidy 407.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...