Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa madre de trigo
- 100 g de agua
- 20 g de pie de masa de trigo
- 100 g de harina de fuerza
Masa principal
- 270 g de agua
- 1 trozo de levadura prensada fresca del tamaño de un guisante (1 g)
- 450 g de harina de fuerza
- 2 cucharaditas de sal (10 g)
- 1 cucharadita de aceite
- Nutriční hodnoty
- na 1 Receta completa
- Kalorie
- 8673 kJ / 2073 kcal
- Protein
- 67.7 g
- Sacharidy
- 407.5 g
- Tuk
- 14.3 g
- Nasycený tuk
- 1.4 g
- Vláknina
- 15 g
- Sodík
- 4783.3 mg
Alternativní recepty
Pan payés con masa madre
16h
Pan de molde con masa madre
16 Std. 45 Min
Chapata con masa madre
17 godz.
Pan de trigo con masa madre
15 godz.
Triángulos de bretzel
3 Std.
Masa madre de manzana y trigo
48sa 20 dk
Masa madre de centeno
96 Std. 20 Min
Mini baguettes rústicas
16h 30min
Panecillos de trigo y centeno con masa madre
15 Std. 20 Min
Pan de molde 100% integral con masa madre
15 godz.
Pan retorcido con masa madre
16h
Baguettes parisiennes
15 Std. 30 Min