![Pan retorcido con masa madre Pan retorcido con masa madre](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/865a2c39-90f4-4257-ac8e-07fa93574a6b/Derivates/da0ff4bc-28a7-4807-a58c-81c8fa92d47b.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa madre de centeno
- 330 g de agua
- 15 g de pie de masa de centeno
- 255 g de harina integral de centeno
Masa principal
- 2 cucharaditas de aceite (para engrasar)
- 220 g de agua fría
- 255 g de harina de fuerza
- 210 g de harina integral de centeno
- 2 ½ cucharaditas de sal (aprox. 15 g)
- 1 cucharadita de aceite (para engrasar)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Receta completa
- Kalorie
- 11121 kJ / 2658 kcal
- Protein
- 82.3 g
- Sacharidy
- 479.6 g
- Tuk
- 20.8 g
- Nasycený tuk
- 2.1 g
- Vláknina
- 62.1 g
- Sodík
- 5929.6 mg
Alternativní recepty
Baguettes parisiennes
15h 30min
Pan moreno en sartén con masa madre
14 godz. 30 min
Chapata con masa madre
17 godz.
Hogaza de centeno con masa madre en banneton
16 Std. 45 Min
Pan de yogur (larga fermentación)
16 godz. 10 min
Hogaza de trigo, centeno y especias con masa madre
16h 30min
Hogaza de centeno y espelta con suero de leche
17 godz.
Masa madre de centeno
96 Std. 20 Min
Pan de trigo con masa madre
15 Std.
Mini baguettes rústicas
16h 30min
Pan payés con masa madre
16h
Pan gallego con masa madre
15h 30min