Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa madre de centeno
- 330 g de agua
- 15 g de pie de masa de centeno
- 255 g de harina integral de centeno
Masa principal
- 2 cucharaditas de aceite (para engrasar)
- 220 g de agua fría
- 255 g de harina de fuerza
- 210 g de harina integral de centeno
- 2 ½ cucharaditas de sal (aprox. 15 g)
- 1 cucharadita de aceite (para engrasar)
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 11121 kJ / 2658 kcal
- Protein
- 82.3 g
- Sacharidy
- 479.6 g
- Tuk
- 20.8 g
- Nasycený tuk
- 2.1 g
- Vláknina
- 62.1 g
- Sodík
- 5929.6 mg
Alternativní recepty
Pan payés con masa madre
16h
Pan de molde con masa madre
16h 45min
Chapata con masa madre
17 Std.
Pan de trigo con masa madre
15 Std.
Pan moreno en sartén con masa madre
14h 30min
Bollo de pan con pipas de girasol y lino
16h
Masa madre de manzana y trigo
48h 20min
Masa madre de centeno
96 Std. 20 Min
Panecillos de trigo y centeno con masa madre
15h 20min
Pan corsario doble
Žádné hodnocení
Pan de molde 100% integral con masa madre
15 Std.
Pan gallego con masa madre
15 Std. 30 Min