
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa madre de centeno
- 330 g de agua
- 15 g de pie de masa de centeno
- 255 g de harina integral de centeno
Masa principal
- 2 cucharaditas de aceite (para engrasar)
- 220 g de agua fría
- 255 g de harina de fuerza
- 210 g de harina integral de centeno
- 2 ½ cucharaditas de sal (aprox. 15 g)
- 1 cucharadita de aceite (para engrasar)
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 2658 kcal / 11121 kJ
- Protein
- 82.3 g
- Tuk
- 20.8 g
- Sacharidy
- 479.6 g
- Vláknina
- 62.1 g
- Nasycený tuk
- 2.1 g
- Sodík
- 5929.6 mg
Alternativní recepty
Pan de molde 100% integral con masa madre
15hod.
Masa madre de manzana y trigo
48hod. 20min
Masa madre de centeno
96hod. 20min
Hogaza de trigo, centeno y especias con masa madre
16hod. 30min
Baguettes parisiennes
15hod. 30min
Chapata con masa madre
17hod.
Panecillos de trigo y centeno con masa madre
15hod. 20min
Pan moreno en sartén con masa madre
14hod. 30min
Pan de molde con masa madre
16hod. 45min
Pan de trigo con masa madre
15hod.
Pan gallego con masa madre
15hod. 30min
Pan payés con masa madre
16hod.