Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g full cream milk
- 50 g butter, cut into pieces, plus extra for greasing
- 20 g fresh yeast, crumbled or 2 tsp dried instant yeast
- 60 g sugar
- 550 g baker's flour and 1 extra tbsp as needed, plus extra for dusting
- 1 ½ tsp salt
- 1 egg, lightly beaten, for brushing
- Nutriční hodnoty
- na 1 slice
- Kalorie
- 407.2 kJ / 97 kcal
- Protein
- 2.9 g
- Sacharidy
- 15.6 g
- Tuk
- 2.5 g
- Nasycený tuk
- 1.4 g
- Vláknina
- 0.5 g
- Sodík
- 118.7 mg
Alternativní recepty
Brioche
5h
Rustic bread
2h
Pretzels
1 Std. 35 Min
Buttermilk bread
2h
Baguette
3h 45min
Rogale (Polish brioche crescents) (Grace Mazur)
2 Std. 25 Min
Herb and garlic pull-apart bread
1 Std. 35 Min
Easy brioche
1 godz. 50 min
Basic bread rolls
45 Min
Basic bread
1 Std. 35 Min
Soft butter rolls
1 godz. 50 min
Easy everyday white bread
5h 10min