Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g full cream milk
- 50 g butter, cut into pieces, plus extra for greasing
- 20 g fresh yeast, crumbled or 2 tsp dried instant yeast
- 60 g sugar
- 550 g baker's flour and 1 extra tbsp as needed, plus extra for dusting
- 1 ½ tsp salt
- 1 egg, lightly beaten, for brushing
- Nutriční hodnoty
- na 1 slice
- Kalorie
- 407.2 kJ / 97 kcal
- Protein
- 2.9 g
- Sacharidy
- 15.6 g
- Tuk
- 2.5 g
- Nasycený tuk
- 1.4 g
- Vláknina
- 0.5 g
- Sodík
- 118.7 mg
Alternativní recepty
Easy brioche
1h 50min
Tangzhong milk bread
2h 45min
Soft butter rolls
1h 50min
Focaccia
2h 5min
Buttermilk bread
2 godz.
Brioche
5h
Rustic bread
2 godz.
Torta di rose with ricotta filling (ricotta "roses")
2 godz. 30 min
Peanut butter and jam doughnuts
2 godz. 40 min
Taro bread
4h 20min
Easy everyday white bread
5h 10 min
Basic bread
1 Std. 35 Min