Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 370 g Milch
- 1 Pck. Vanillepuddingpulver
- 30 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 2 Prisen Salz
- 130 g Butter, weich, in Stücken
- 150 g Zucker
- 2 Eier
- 220 g Mehl
- 100 g Mandeln, gemahlen
- 1 TL Backpulver
- 250 g Äpfel, in dünnen Scheiben (5 mm)
- 250 g Heidelbeeren
- Puderzucker zum Bestäuben
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1347 kJ / 322 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 37 g
- Tuk
- 16 g
- Vláknina
- 3.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Versunkener Erdbeerkuchen
1h 15min
Pfirsich-Johannisbeer-Kuchen
2 godz.
Heidelbeertorte mit Streuseln
1h
Mandarinen-Joghurt-Muffins
45 min
Schoko-Kirsch-Kuchen
1h 5min
Marmorierter Birnen-Kuchen
1h
Birnenkuchen mit Vanilleguss
2 godz.
Heidelbeer-Joghurt-Kastenkuchen
2 godz.
Zimt-Apfel-Kuchen
3h
Apfel-Käsekuchen
1h 40 min
Zwetschgen-Streusel-Kuchen
1h
Runder Apfel-Streusel-Kuchen
2 godz. 30 min