Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 180 g Butter, weich, in Stücken
- 150 g Zucker
- 20 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 4 Eier
- 150 g Joghurt, 3,5% Fett
- 320 g Mehl
- ½ Pck. Backpulver
- 300 g Heidelbeeren
- Nutriční hodnoty
- na 1 Scheibe
- Kalorie
- 1264 kJ / 302 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 39 g
- Tuk
- 14 g
- Nasycený tuk
- 9 g
- Vláknina
- 1.3 g
- Sodík
- 78 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Heidelbeertorte mit Streuseln
1h
Runder Apfel-Streusel-Kuchen
2hod. 30min
Zimt-Apfel-Kuchen
3hod.
Heidelbeer-Apfel-Kuchen
1h 30min
Zwetschgen-Streusel-Kuchen
1h
Versunkener Erdbeerkuchen
1 Std. 15 Min
Schoko-Kirsch-Kuchen
1h 5min
Schoko-Birnen-Kastenkuchen
2 Std.
Möhren-Pistazien-Kuchen
1h
Schnelle Apfel-Trauben-Ballen
40min
Beeren-Kokos-Kuchen
2 Std. 10 Min
Mandarinen-Joghurt-Muffins
45 Min