金枪鱼柚子醋拌饭

金枪鱼柚子醋拌饭

5.0 3 rating
Příprava 15min.
Celkový 15min.
1 人份

Suroviny

  • 白米饭 热的
    200 克
  • 寿司醋
    15 克
  • 牛油果 去皮去核取果肉,切块
    70 克
  • 特级初榨橄榄油
    25 克
  • 2 小撮
  • 白胡椒粉
    2 小撮
  • 柚子醋
    20 克
  • 新鲜金枪鱼 切5×2厘米片
    120 克
  • 蛋黄 选用可生食的鸡蛋蛋黄
    1 颗
  • 切末
    2 根
  • 柠檬皮 切末
    1 片

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 527.5 mg
Protein 45.6 g
Kalorie 3829 kJ / 916 kcal
Tuk 46.6 g
Vláknina 1.6 g
Nasycený tuk 2.7 g
Sacharidy 78.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...