Zařízení & příslušenství
金枪鱼柚子醋拌饭
Příprava 15min.
Celkový 15min.
1 人份
Suroviny
-
白米饭 热的200 克
-
寿司醋15 克
-
牛油果 去皮去核取果肉,切块70 克
-
特级初榨橄榄油25 克
-
盐2 小撮
-
白胡椒粉2 小撮
-
柚子醋20 克
-
新鲜金枪鱼 切5×2厘米片120 克
-
蛋黄 选用可生食的鸡蛋蛋黄1 颗
-
葱 切末2 根
-
柠檬皮 切末1 片
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
527.5 mg
Protein
45.6 g
Kalorie
3829 kJ /
916 kcal
Tuk
46.6 g
Vláknina
1.6 g
Nasycený tuk
2.7 g
Sacharidy
78.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
冬日暖锅料理
10 recepty/-ů
Čína
Čína