Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Crema de patiserie
- 375 g lapte
- 15 g unt
- 3 ouă
- 30 g zahăr
- 75 g amidon de porumb
Pasta de praline
- 220 g alune de pădure, prăjite, decojite
- 250 g zahăr
- 20 g sirop de glucoză
- 1070 g apă
- 50 g oțet alb
Aluatul de choux și crema cu alune
- 150 g apă
- 80 g unt, tăiat bucăți
- 1 priză sare
- 2 lingurițe zahăr
- 120 g făină
- 4 ouă, dintre care unul bătut ușor
- 230 g frișcă lichidă, 35% grăsime
Glazura și asamblarea
- 10 g zahăr brun moale
- 85 g zahăr pudră, plus pentru pudrat
- 1 linguriță extract natural de vanilie
- 25 - 30 g apă fierbinte (vezi recomandări)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porție
- Kalorie
- 2287.7 kJ / 544.7 kcal
- Protein
- 10.2 g
- Sacharidy
- 51 g
- Tuk
- 34.4 g
- Nasycený tuk
- 12.8 g
- Vláknina
- 2.3 g
- Sodík
- 98.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Brunch franțuzesc
Žádné hodnocení
Chili con carne
40 Min
Semisferă cu vanilie și caramel
6 Std. 25 Min
Tort de ciocolată Valentine
1ωρ. 10 λεπτ.
Dacquoise cu zmeură
2 Std.
Petit gateaux cu alune și ciocolată
25 Min
Brioșe umplute cu înghețată
6 Std. 15 Min
Chebureci ucraineni
Žádné hodnocení
Colțunași cu varză și carne de porc, la aburi
1h 35min
Tort decorativ de iarnă
3h 25min
Profiterol
2 Std.
Mousse de ciocolată
3h 20min