
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Crema de patiserie
- 375 g lapte
- 15 g unt
- 3 ouă
- 30 g zahăr
- 75 g amidon de porumb
Pasta de praline
- 220 g alune de pădure, prăjite decojite
- 250 g zahăr
- 20 g sirop de glucoză
- 1070 g apă
- 50 g oțet alb
Aluatul de choux și crema cu alune
- 150 g apă
- 80 g unt tăiat bucăți
- 1 priză sare
- 2 lingurițe zahăr
- 120 g făină
- 4 ouă dintre care unul bătut ușor
- 230 g frișcă lichidă, 35% grăsime
Glazura și asamblarea
- 10 g zahăr brun moale
- 85 g zahăr pudră plus pentru pudrat
- 1 linguriță extract natural de vanilie
- 25 - 30 g apă fierbinte (vezi recomandări)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porție
- Kalorie
- 544.7 kcal / 2287.7 kJ
- Protein
- 10.2 g
- Tuk
- 34.4 g
- Sacharidy
- 51 g
- Vláknina
- 2.3 g
- Nasycený tuk
- 12.8 g
- Sodík
- 98.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ouă vopsite în portocaliu
Žádné hodnocení
Mini banane în sos de caramel cu mirodenii
Žádné hodnocení
Pere în vin roșu, gătite lent
Žádné hodnocení
Rulouri de pancetta cu umplutură de caise (Australia)
Žádné hodnocení
Ananas sous-vide
Žádné hodnocení
Suc antioxidant
Žádné hodnocení
Suc de pere și salată
15min
Spumă de cafea
15min
Tort decorativ de iarnă
3hod. 25min
Suc de mere și pere
10min
Fudge de ciocolată albă
Žádné hodnocení
Cornulețe umplute cu griș și caise
3hod. 10min