Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 ficat de rață, crud (500-600 g)
- 4 linguri coniac
- 2 linguriță sare
- 2 priză piper 5 arome, sau după gust
- 800 g apă
- 300 - 400 g cuburi de gheață și multă apă rece
- Nutriční hodnoty
- na 1 porție
- Kalorie
- 3576 kJ / 869 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 2 g
- Tuk
- 88 g
- Vláknina
- 0 g
Alternativní recepty
Piept de rață cu sos de portocale și ghimbir, piure de cartofi și fasole verde
1 Std. 10 Min
Bolul cu mango și somon
Keine Bewertungen
Carne de porc înăbușită, în chifle coapte la Varoma
3hod.
Jeleu de merișoare
Keine Bewertungen
Chutney de merișoare cu rozmarin
45 Min
Supă de pui Pho, gătită lent
5j 20 menit
Pui cu umplutură de merișoare și Camembert
45 Min
Obraji de porc sous-vide
8 godz. 30 min
Gheață mărunțită
5 dk
Ouă fierte
20 Min
Mușchiuleț de porc umplut și Piure de cartofi și țelină
55min
Iaurt simplu, la Varoma
12h