Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 ficat de rață, crud (500-600 g)
- 4 linguri coniac
- 2 linguriță sare
- 2 priză piper 5 arome, sau după gust
- 800 g apă
- 300 - 400 g cuburi de gheață și multă apă rece
- Nutriční hodnoty
- na 1 porție
- Kalorie
- 3576 kJ / 869 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 2 g
- Tuk
- 88 g
- Vláknina
- 0 g
Alternativní recepty
Dip de anghinare și tofu
5min
Chutney de merișoare cu rozmarin
45 Min
Pilaf de grâu, cu pui și struguri
45 Min
Pahare cu somon și andive
Žádné hodnocení
Supă franțuzească de ceapă cu foitaj
55min
Chawan mushi (cremă japoneză de ou, sărată )
35min
Supă de ceapă
1 Std.
Salată de varză cu vinegretă de migdale și portocale
15 Min
Midii în stil provensal
35min
Ștrudel cu mere
1h 45min
Tarte cu ceapă caramelizată și brânză de capră
1 Std.
Pateu țărănesc
48 godz.