Zařízení & příslušenství
Glutenfrie mincepaier
Příprava 35min.
Celkový 1hod. 30min.
24 stykker
Suroviny
Glutenfri mørdeig
-
appelsin kun tynne strimler av skall1 ½
-
glutenfri melblanding, hvit pluss ekstra til dryssing350 g
-
smør, usaltet i terninger175 g
-
vann110 g
Fyll
-
mincemeat glutenfri (se tips)350 g
-
mandel, flak15 g
-
tranebær, tørkete60 g
-
appelsinjuice, ferskpresset25 g
Steking og servering
-
melk til pensling
-
aprikossyltetøy blandet med 1 ss kokende vann1 ss
-
melis til dryssing
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 stykke
Sodík
31 mg
Protein
1.2 g
Kalorie
702 kJ /
168 kcal
Tuk
9 g
Vláknina
1.2 g
Nasycený tuk
5 g
Sacharidy
21 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Glutenfri jul
8 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Cookidoo 10 år - jubileumskake
Žádné hodnocení
Vegansk kokosnøttkake
Žádné hodnocení
Schiacciata (dessertpizza)
Žádné hodnocení
Scones med frukt
30min.
Brød med fennikel, dadler og nøtter
Žádné hodnocení
Sjokoladekake med kokoskremfrosting
Žádné hodnocení
Appelsinkake med krydret sirup
Žádné hodnocení
Naturlig søt eple- og daddelkake (gluten- og laktosefri)
Žádné hodnocení
Sukkerfritt bananbrød
1hod. 15min.
Bakt havre med mørk sjokolade og bær
Žádné hodnocení
Søtpotet Donuts
Žádné hodnocení
Gulrot- og eplekake
1hod. 30min.