
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g di peperoni verdi a pezzi (4 cm)
- 150 g di peperoni rossi a pezzi (4 cm)
- 60 g di scalogno
- 2 spicchi di aglio
- 20 g di olio di oliva
- ½ cucchiaino di pepe di Cayenna macinato
- 1 cucchiaino di paprica
- ¼ di cucchiaino di cumino in polvere
- 40 g di concentrato di pomodoro
- 400 g di cervelat senza pelle, tagliate per il lungo, a fette (1 cm)
- 1 scatola di polpa di pomodoro (400 g)
- 1 cubetto di dado di carne per brodo (per 0.5 l)
- ½ cucchiaino di sale
- 1 scatola di fagioli rossi lavati, sgocciolati (peso netto sgocciolato: 290 g)
- 100 g di panna acida
- 3 rametti di coriandolo fresco le foglioline lavate e asciugate
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 559 kcal / 2321 kJ
- Protein
- 32 g
- Tuk
- 32 g
- Sacharidy
- 34 g
Alternativní recepty
Stufato con patate e champignon
1 h
Pane bigio tostato alla mediterranea
No ratings
Knöpfli all’aglio orsino
No ratings
Salsa olandese
No ratings
Manzo alla Stroganoff
45 min
Salsa al curry
5 min
Condimento con senape e aceto balsamico
10 min
Granola
1 h 40 min
Burrito
45 min
Carac (Tortini al cioccolato)
2 h
Salsa per insalata ai semi di zucca
10 min
Stufato di agnello
50 min