Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g di peperoni verdi, a pezzi (4 cm)
- 150 g di peperoni rossi, a pezzi (4 cm)
- 60 g di scalogno
- 2 spicchi di aglio
- 20 g di olio di oliva
- ½ cucchiaino di pepe di Cayenna macinato
- 1 cucchiaino di paprica
- ¼ di cucchiaino di cumino in polvere
- 40 g di concentrato di pomodoro
- 400 g di cervelat, senza pelle, tagliate per il lungo, a fette (1 cm)
- 1 scatola di polpa di pomodoro (400 g)
- 1 cubetto di dado di carne per brodo (per 0.5 l)
- ½ cucchiaino di sale
- 1 scatola di fagioli rossi, lavati, sgocciolati (peso netto sgocciolato: 290 g)
- 100 g di panna acida
- 3 rametti di coriandolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2321 kJ / 559 kcal
- Protein
- 32 g
- Sacharidy
- 34 g
- Tuk
- 32 g
Alternativní recepty
Carbonara vegetariana
30min
Cornetti con carne macinata
30min
Lasagne alle lenticchie
1h 15min
Cornetti e carne macinata con composta di mele
55min
Zuppa di noodle tailandese
35min
Feta al cartoccio
25min
Zuppa di lenticchie in versione orientale
30min
Pasticcio di carne inglese
1h 40min
Straccetti di maiale con noodles e verdure
1h 20min
Foresta nera
2h 30min
Pasto di 3 portate per 2 in 30 minuti
1h 15min
Maccheroni dell'alpigiano
45min