Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g di peperoni verdi, a pezzi (4 cm)
- 150 g di peperoni rossi, a pezzi (4 cm)
- 60 g di scalogno
- 2 spicchi di aglio
- 20 g di olio di oliva
- ½ cucchiaino di pepe di Cayenna macinato
- 1 cucchiaino di paprica
- ¼ di cucchiaino di cumino in polvere
- 40 g di concentrato di pomodoro
- 400 g di cervelat, senza pelle, tagliate per il lungo, a fette (1 cm)
- 1 scatola di polpa di pomodoro (400 g)
- 1 cubetto di dado di carne per brodo (per 0.5 l)
- ½ cucchiaino di sale
- 1 scatola di fagioli rossi, lavati, sgocciolati (peso netto sgocciolato: 290 g)
- 100 g di panna acida
- 3 rametti di coriandolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2321 kJ / 559 kcal
- Protein
- 32 g
- Sacharidy
- 34 g
- Tuk
- 32 g
Alternativní recepty
Zuppa d'orzo grigionese
55min
Spezzatino alla zurighese
50min
Asparagi con salsa tartara al quark
50min
Crema Thermomix®
45min
Chicken Teriyaki
45min
Bocconcini di pollo e peperoni con pappardelle
40min
Birchermüesli
1h 10 min
Torta di Pasqua
1h 45min
Stufato di pollo alla senape
40min
Mini-donuts
2h 45min
Zuppa di porri e formaggio
30 min
Stufato con patate e champignon
1u.