Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 cucchiaino di burro chiarificato
- 80 g di formaggio Gruviera, a pezzi (2 cm)
- 400 g di carote, pelate, a pezzi (2 cm)
-
200
g di sedano rapa, pelato,
a pezzi (3 cm) - 80 g di cipolle, tagliate a metà
- 1 spicchio di aglio
- 20 g di olio di oliva
- 30 g di concentrato di pomodoro
- 1 scatola di polpa di pomodoro a pezzi (400 g)
- 2 di dadi di carne per brodo (per 0.5 l)
- ½ cucchiaio di origano, secco
- 2 cucchiai di burro chiarificato
- 500 g di carne trita di manzo
- 250 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 4 pizzichi di pepe macinato
- 350 g di pasta secca, tipo pipe (tempo di cottura 7 min.)
- 200 g di mezza panna
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2670 kJ / 638 kcal
- Protein
- 31 g
- Sacharidy
- 50 g
- Tuk
- 34 g
Alternativní recepty
Pane ripieno Margherita
3h 15min
Insalata di cetrioli con vinaigrette all’aneto (TM6)
Žádné hodnocení
Insalata di würstel e formaggio (TM6)
Žádné hodnocení
Colorare le uova di arancione
55 min
Lemon Curd
1h
Carote sottovuoto al miele
1h 20 min
Caramelle toffee
2 godz.
Baguette
4h
Meringhe dell'Emmental
2 Std. 15 Min
Caramelle alla panna
2 godz.
Pane all'aglio
15min
Torta di Pasqua
1h 55min