Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 cucchiaino di burro chiarificato
- 80 g di formaggio Gruviera, a pezzi (2 cm)
- 400 g di carote, pelate, a pezzi (2 cm)
-
200
g di sedano rapa, pelato,
a pezzi (3 cm) - 80 g di cipolle, tagliate a metà
- 1 spicchio di aglio
- 20 g di olio di oliva
- 30 g di concentrato di pomodoro
- 1 scatola di polpa di pomodoro a pezzi (400 g)
- 2 di dadi di carne per brodo (per 0.5 l)
- ½ cucchiaio di origano, secco
- 2 cucchiai di burro chiarificato
- 500 g di carne trita di manzo
- 250 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 4 pizzichi di pepe macinato
- 350 g di pasta secca, tipo pipe (tempo di cottura 7 min.)
- 200 g di mezza panna
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2670 kJ / 638 kcal
- Protein
- 31 g
- Sacharidy
- 50 g
- Tuk
- 34 g
Alternativní recepty
Crêpe
1h 15min
Salsa per insalata ai semi di zucca
10 Min
Guetzli dell’Avvento
Žádné hodnocení
Baguette
3h 45min
Panini con insalata di uova
15min
French Dressing
15min
Gratin dauphinois
50 Min
Maccheroni dell'alpigiano
30 Min
Gulasch
3ωρ.
Mousse al Toblerone®
3 Std. 10 Min
Caramelle alla panna
2 Std.
Paella di fagioli
55min