Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g shallots
- 50 g fresh ginger
- 30 g garlic cloves
- 50 g coconut oil
- 2 cinnamon sticks
- 2 star anise
- 8 cardamom seeds
- 180 g tomato ketchup
- 1 tsp sugar
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground turmeric
- ½ tsp chilli powder
- 2 pinches ground black pepper
- 550 g water
- 500 g Basmati rice, rinsed
- 30 g dried black currants
- 100 g roasted cashew nuts
- Nutriční hodnoty
- na 1 portions
- Kalorie
- 2408 kJ / 576 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 89 g
- Tuk
- 20 g
- Nasycený tuk
- 11 g
- Vláknina
- 6 g
- Sodík
- 967 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chicken Rendang
45min
Sambhar (Vegetable Dhall)
50min
Spicy Soy Sauce Chicken
30min
Nadan Mutta (Egg Curry)
50min
Bamia (Okra Lamb Stew)
1h 50 min.
Rava payasam (TM6)
50min
Aloo Gobi
20min
Tom Yam Mee Hoon
30min
Chai Masala (Masala Tea)
15min
Jeera rice (Cumin rice)
20min
Rendang Tok with Pulut Kuning (Perak Beef Rendang with Yellow Glutinous Rice)
2 godz. 45 min
Sambal Tumis Udang (Prawn Sambal)
30min