Zařízení & příslušenství
Mørdeig
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 40min.
1 porsjon
Suroviny
-
ris, klebrig (feks. sushiris)100 g
-
chiafrø, hvite1 ss
-
mandler, blansjerte40 g
-
pilerotmel pluss ekstra til dryssing50 g
-
potetstivelse20 g
-
salt2 klyper
-
smør, usaltet softened80 g
-
egg plommer2
-
vann, kaldt1 ss
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porsjon
Sodík
333.9 mg
Protein
27.95 g
Kalorie
6799 kJ /
1619 kcal
Tuk
103.24 g
Vláknina
11.14 g
Nasycený tuk
47.9 g
Sacharidy
142.24 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Glutenfri mat
94 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Kokosnøttmelk
5min.
Mandelmelk
1hod. 5min.
Tahini
Žádné hodnocení
Majones uten egg
Žádné hodnocení
Wakame gomasio
Žádné hodnocení
Basilikumolje
Žádné hodnocení
Grunnleggende grønnsakskraft
Žádné hodnocení
Cashew rømme
Žádné hodnocení
Harissa
Žádné hodnocení
Nøttesmør
10min.
Karamellisering 400-500 g løk
Žádné hodnocení
Stekt grønnsaksblanding
Žádné hodnocení