Zařízení & příslušenství
Stekt grønnsaksblanding
Příprava 15min.
Celkový 30min.
1 porsjon
Suroviny
-
25 g olivenoljevegetabilsk olje25 g
-
grønn og rød paprika delt i strimler (5 cm lengde, 5 mm tykkelse)200 g
-
rødløk delt i to, deretter i skiver (5 mm)100 g
-
gulrøtter delt i staver (5 cm lengde, 5 mm tykkelse)150 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porsjon
Sodík
97 mg
Protein
5 g
Kalorie
1465 kJ /
349 kcal
Tuk
25 g
Vláknina
11.2 g
Nasycený tuk
2 g
Sacharidy
18 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Min Kokebok
158 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Kokosnøttmelk
5min.
Mandelmelk
1hod. 5min.
Tahini
Žádné hodnocení
Majones uten egg
Žádné hodnocení
Wakame gomasio
Žádné hodnocení
Basilikumolje
Žádné hodnocení
Grunnleggende grønnsakskraft
Žádné hodnocení
Cashew rømme
Žádné hodnocení
Harissa
Žádné hodnocení
Nøttesmør
10min.
Karamellisering 400-500 g løk
Žádné hodnocení
Brunede kyllingterninger
Žádné hodnocení