Karamellisering 400-500 g løk

Karamellisering 400-500 g løk

Žádné hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 50min.
1 porsjon

Suroviny

  • vegetabilsk olje
    20 g
    20 g olivenolje
  • løk, gul delt i båter eller i skiver (1 cm)
    400 - 500 g
    400 - 500 g rødløk, delt i båter eller i skiver (1 cm)
  • vann
    30 g
  • salt
    2 klyper

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porsjon

Sodík 428 mg
Protein 5 g
Kalorie 1264 kJ / 302 kcal
Tuk 21 g
Vláknina 8.1 g
Nasycený tuk 3 g
Sacharidy 22 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše