Zařízení & příslušenství
Karamellisering 400-500 g løk
Příprava 15min.
Celkový 50min.
1 porsjon
Suroviny
-
20 g olivenoljevegetabilsk olje20 g
-
400 - 500 g rødløk, delt i båter eller i skiver (1 cm)løk, gul delt i båter eller i skiver (1 cm)400 - 500 g
-
vann30 g
-
salt2 klyper
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porsjon
Sodík
428 mg
Protein
5 g
Kalorie
1264 kJ /
302 kcal
Tuk
21 g
Vláknina
8.1 g
Nasycený tuk
3 g
Sacharidy
22 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Min Kokebok
158 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Kokosnøttmelk
5min.
Mandelmelk
1hod. 5min.
Tahini
Žádné hodnocení
Majones uten egg
Žádné hodnocení
Wakame gomasio
Žádné hodnocení
Basilikumolje
Žádné hodnocení
Grunnleggende grønnsakskraft
Žádné hodnocení
Cashew rømme
Žádné hodnocení
Harissa
Žádné hodnocení
Nøttesmør
10min.
Stekt grønnsaksblanding
Žádné hodnocení
Brunede kyllingterninger
Žádné hodnocení