Zařízení & příslušenství
Butterdeig
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 15min.
1 porsjon
Suroviny
-
smør, usaltet delt i biter (2 cm) og frossent300 g
-
potetstivelse140 g
-
maisstivelse140 g
-
brunt rismel (se tips)50 g
-
hirsemel (se tips)50 g
-
xanthan gum2 ts
-
guar gum (se tips)¼ ts
-
salt1 ts
-
vann, avkjølt180 g
-
maisstivelse til dryssing
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 porsjon
Sodík
3315.9 mg
Protein
13.9 g
Kalorie
15212 kJ /
3622 kcal
Tuk
249.7 g
Vláknina
11.5 g
Nasycený tuk
161.1 g
Sacharidy
339.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Glutenfri mat
94 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Kokosnøttmelk
5min.
Mandelmelk
1hod. 5min.
Tahini
Žádné hodnocení
Majones uten egg
Žádné hodnocení
Wakame gomasio
Žádné hodnocení
Basilikumolje
Žádné hodnocení
Grunnleggende grønnsakskraft
Žádné hodnocení
Cashew rømme
Žádné hodnocení
Harissa
Žádné hodnocení
Nøttesmør
10min.
Karamellisering 400-500 g løk
Žádné hodnocení
Stekt grønnsaksblanding
Žádné hodnocení